Eemers orthopedische schoentechniek

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:


Naam 
bedrijfs
Eemers orthopedische schoentechniek

Adres:
Steiger 21
6581 KZ  MALDEN
Tel. 024-6418165

Email adres:
info@eemers.com

Website adres:
www.eemers.com

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is:
Wij zijn gevestigd in Malden.Indien nodig komen we ook aan huis.

Namen van het team/ de aanmeters:
Gerard Eemers – orthopedisch schoenmaker
Jaap Grol – orthopedisch schoenmaker
Cindy Thijssen – administratief medewerker

Dit zegt het bedrijf over zichzelf:
Wij zijn een orthopedisch schoentechnisch bedrijf uit Malden, ten zuiden van Nijmegen. Orthopedische schoenen en steunzolen maken is onze belangrijkste activiteit. We maken gemiddeld binnen 4 tot 6 weken uw schoenen. Maar we kunnen bijvoorbeeld ook aanpassingen aan uw confectieschoenen maken, zoals een verhoging of afwikkeling onder uw schoenen.

Het doel waarvoor u bij ons komt is ons uitgangspunt. Wij luisteren naar u; wat zijn uw klachten en/of aandoeningen. Wilt u bijvoorbeeld langer kunnen lopen? Wilt u minder pijn tijdens het lopen?

Graag maken wij mooie en moderne schoenen voor u. We hebben veel kleuren en soorten leder op voorraad in de showroom. Ook hebben wij stalenbossen, waarin vele lederstalen zitten. Het leder van uw keuze (Italiaans leder van hoge kwaliteit) is na bestelling binnen een paar dagen bij ons bedrijf.

Onze orthopedische schoenen en steunzolen worden geheel in Nederland en ambachtelijk vervaardigd.

Indien u een vraag heeft, bel of mail ons gerust. Wij krijgen veel vragen over de vergoeding van de zorgverzekeraar, de procedure tijdens het schoenen maken, of levertijden. Er is veel informatie terug te vinden op onze website, maar u mag ons ook altijd bellen: 024-6418165.