De Jong Orthopedie Laren

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:


DE JONG ORTHOPEDIE LAREN

Naam bedrijf
De Jong Orthopedie BV
Orthopedisch Schoentechnici

Adres
Caliskamp 5
1251 XJ LAREN N.H.

Email adres
info@dejong-orthopedie.nl 

Website adres
www.dejong-orthopedie.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Laren N.H.

Namen van het team/ de aanmeters
Dhr. J.G. de Jong
Mevr. J. van Laar

Dit zegt het bedrijf over zichzelf
De Jong Orthopedie is een zeer gespecialiseerd bedrijf in het maken en bedenken van allerlei oplossingen voor mensen met voetproblemen. De Jong Orthopedie bestaat al meer dan 65 jaar. Het beroep Orthopedisch Schoentechnicus is geënt op het eeuwenoude schoenmakers ambacht en is ontstaan uit de behoefte van deze tijd. De sociale betekenis van dit beroep en zijn plaats in de gezondheidszorg zijn onmiskenbaar. Door de opkomst van de revalidatiearts is ook het vak orthopedisch schoentechniek mee gegroeid en ligt het accent nu meer dan voorheen op schoeisel dat specifiek is afgestemd op de individuele fysieke beperking.

De Orthopedisch Schoentechnicus maakt deel uit van revalidatieteams, waarin de voetfunctie problemen ook vanuit het oogpunt van zowel de revalidatiearts, orthopedisch chirurg fysiotherapeut als de ergotherapeut worden bekeken. De Orthopedisch Schoentechnicus is verenigd in de Nederlandse Vereniging van Orthopedische Schoentechnici (NVOS). Het terrein waar De Jong Orthopedie zich op bevindt, is erg veelzijdig, voor iedere voet- of standafwijking, overbelasting, schoenknelpunt, wordt naar een goede en juiste oplossing gezocht. De oplossing kan heel simpel zijn, door b.v. een kleine aanpassing aan de confectieschoen, of een volledig schoenadvies, of een totaal naar maat gemaakte schoen.

De Jong Orthopedie houdt tevens spreekuren in ziekenhuizen, revalidatie instellingen, verzorgingstehuizen, in samenwerking met revalidatieartsen, orthopedisch chirurgen, fysiotherapeuten, en/of ergotherapeuten. De Jong Orthopedie heeft met alle zorgverzekeringen een contract en is lid van de Nederlandse Vereniging van Orthopedische Schoentechnici (NVOS) en is SEMH gecertificeerd.