De Hoogstraat Orthopedietechniek

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

DE HOOGSTRAAT ORTHOPEDIETECHNIEK

Naam bedrijf
De Hoogstraat Orthopedietechniek

Ons bedrijf bestaat uit:

  • Een hoofdvestiging in Utrecht
  • Een filiaal in Rotterdam (Rijndam Orthopedietechniek)
  • Een filiaal in Amsterdam (Protec)

Adres
Utrecht: Rembrandtkade 10
Rotterdam: Westersingel 300
Amsterdam: Langsom 18

Email adres
oth@dehoogstraat.nl

Website adres
Utrecht: www.dehoogstraatorthopedietechniek.nl
Rotterdam: www.rijndam.nl/orthopedietechniek
Amsterdam: www.protec.amsterdam

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Utrecht, Rotterdam, Amsterdam


Dit zegt het bedrijf over zichzelf
De Hoogstraat Orthopedietechniek is een toonaangevende orthopedische instrumentmakerij met een grote hoofdvestiging en werkplaats in Utrecht binnen de muren van De Hoogstraat Revalidatie, met extra filialen in Rotterdam (Rijndam Orthopedietechniek binnen de muren van Rijndam Revalidatie) en een beenprothese-expertisecentrum in Amsterdam. Op het gebied van beenprothesen en armprothesen zijn we een landelijke voorloper. Uiteraard kunnen klanten ook bij ons terecht voor alle soorten orthesen. Klanten uit heel Nederland weten onze locaties te vinden, ook voor second opinions! Een team van artsen, orthopedisch instrumentmakers, fysiotherapeuten en ergotherapeuten met jarenlange ervaring helpt onze klanten om weer zonder pijn en beter te kunnen bewegen.

Ons team maakt gebruik van de modernste methoden en technieken. Wij hebben op alle locaties een speciaal gangbeeldanalyselaboratorium om via videobeelden en metingen een nog objectiever beeld te krijgen van het looppatroon en gebruik van de voorziening. Ook het aanbieden van loop- en beweegtraining door een personal coach behoort tot de standaard service.