Burgh Lingerie

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:


Naam bedrijf
Burgh Lingerie

Adres
De Driesprong 26
5241 TJ  Rosmalen

Email adres
info@burghlingerie.nl

Website adres
www.burghlingerie.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Rosmalen

Namen van het team/ de aanmeters
Marisca van der Meulen
Karen van Gelder
Ineke Stuiver


Dit zegt het bedrijf over zichzelf
GEKWALIFICEERDE. ADVISEUSES
Karen, Ineke en Marisca meten bij ons borstprotheses aan en hebben allemaal de opleiding tot Mammacare adviseuse gevolgd. Om onze kennis up to date te houden, worden Karen, Ineke en Marisca jaarlijks bijgeschoold.

SEMH ERKEND
BURGH. is een SEMH erkend bedrijf. De SEMH is een onafhankelijke organisatie. Elk jaar toetst de SEMH de erkende bedrijven die borstprothesen en lingerie aanmeten of zij aan de door hen opgestelde eisen voldoen. Deze eisen worden in samenspraak met de branche, gebruikersorganisaties en zorgverzekeraars opgesteld.

BURGH. voldoet aan al deze strenge kwaliteiteisen. Mede door de certificering zijn wij door alle zorgverzekeraars toegelaten om mammaprothesen te mogen leveren.

DE WINKEL
Laat je verrassen in dé wereld van lingerie, badmode en nachtmode.
Bij BURGH. staat dit garant voor verwennen, service en persoonlijke stijl. In de smaakvolle, eigentijdse winkel ben je verzekerd van een goed advies en sta jij als klant centraal. Je stapt altijd naar buiten met een Prothese, BH, badpak of bikini die bij je past. Kom langs in de winkel, maak makkelijke online een afspraak of shop een BH, badpak of bikini lekker online…Welkom!

Erkend leverancier borstprothese, lingerie prothese en badmode prothese.