Bolwerk Ontzorgt

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

BOLWERK ONTZORGT

Naam bedrijf
Bolwerk OntzorgtAdres
Oudestraat 155 Kampen

Email adres
bolwerk.ontzorgt@bolwerkinfo.nl

Website adres:
www.bolwerk-ontzorgt.nl

plaats(en) waar bedrijf werkzaam is:
Kampen, IJsselmuiden, Genemuiden

Namen van het team/ de aanmeters
Hans en Antoinette

Dit zegt het bedrijf over zichzelf:
Wij zijn een 0-lijns Zorgwinkel met een Drogisterij, Thuiszorgwinkel, Eyelove verkooppunt en leverancier elastische kousen.

Drogisterij Bolwerk is een begrip in Kampen en bestaat al meer dan 75 jaar. De drogisterij is opgericht in 1932 en is vanaf 1959 voortgezet door de familie Bolwerk. U kunt onze locatie herkennen aan onze authentieke gaper aan de buitengevel.

‘Bolwerk ontzorgt’ is gericht op de persoonlijke benadering. U heeft een hulpvraag en die willen wij graag beantwoorden.

Wij zijn 1 februari 2019 op een nieuwe locatie verder gegaan als Bolwerk Ontzorgt. Deze bedrijfsnaam geeft beter aan wat wij willen zijn en voor U kunnen betekenen.

Door de jarenlange ervaring kan ‘Bolwerk ontzorgt’ haar klanten voorzien van de juiste producten en het geven van deskundig advies. Ons team staat graag voor U klaar.

Voor een goed beeld van onze activiteiten verwijzen wij graag naar onze website: www.bolwerk-ontzorgt.nl.

U kunt ons telefonisch benaderen onder telefoonnummer 038-3313020 of per e-mail: bolwerk.ontzorgt@bolwerkinfo.nl / TEK@Bolwerkinfo.nl