Bänziger Schoentechniek

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

BÄNZIGER SCHOENTECHNIEKNaam bedrijf
Bänziger Schoentechniek

Adres
Herderstraat 25
6101 VK Echt
0475 481609

Email adres
info@banziger-schoentechniek.nl

Website adres
www.banziger-schoentechniek.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Hoofdvestiging in Echt, Midden-Limburg
Spreekuurlocaties;
Roermond ; orthopeadie 2000 Westhoven 4
Maastricht ;orthopedie 2000 P.Debyelaan 25
Sittard ; Zuyderland ziekenhuis afd revalidatie
Roermond LZR afd Revalidatie

Namen van de aanmeters
Jos Bänziger Dennis Gisberts Ann-Sophie Raes

Dit zegt het bedrijf over zichzelf
Als orthopedisch schoentechnisch bedrijf zorgen wij voor een passende oplossing bij voet-, enkel-, knie- en rugproblemen.

Wanneer u op zoek bent naar orthopedische schoenen, semi orthopedische schoenen, kindertherapie schoenen, steunzolen of andere oplossingen, kunt u bij ons rekenen op hoogwaardige kwaliteit, vakmanschap en uitmuntende service.

Bij ons passen uw schoenen niet alleen optimaal maar kunt u ook een keuze maken uit een uitgebreid aanbod van modellen, materialen en kleuren. Op deze manier hebben uw orthopedische schoenen een modieuze look.

Bij ons kunt u geheel vrijblijvend en gratis een vooronderzoek laten doen, om te bekijken of wij een oplossing kunnen bieden voor uw probleem. Wij zijn pas tevreden als onze klant tevreden is. Daarom scoren wij hoog in klanttevredenheid. 8.9 is onze gemiddelde score bij klantenvertellen.nl

Klik hier( https://www.klantenvertellen.nl/reviews/1038018/engelen- _bnziger_?from=widget&lang=nl ) en laat u overtuigen door de ervaringsverhalen van onze tevreden klanten.

Ga naar http://www.banziger-schoentechniek.nl/ voor meer informatie.