Alopecia Hair Solutions

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

Naam bedrijf:
Alopecia Hair Solutions

Adres:
Ketlaan 2
3431 AL  Nieuwegein 

Email adres:
alopeciahairsolutions@gmail.com

 

Website adres:
www.alopeciahairsolutions.nl

 

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is:
Nieuwegein e.o.

 

Naam van de medewerkers/aanmeters:
Consuela Willam

 

Dit zegt het bedrijf over zichzelf:
Discretie, privacy en dat u zich op uw gemak voelt is voor mij als uw haarwerkspecialist heel belangrijk. De afspraken zijn zo gepland dat u altijd alleen met mij te maken heb. Tijdens uw eerste bezoek nemen we gezamenlijk de tijd om in kaart te brengen wat uw haarproblemen nu precies zijn en wat daar voor u de beste oplossing is. Alle modellen confectiehaarwerken (pruiken) en maathaarwerken worden geleverd. Er is een eigen atelier binnen het bedrijf wat mij als haarwerkspecialist in staat stelt om op elke behoefte qua haarwerken direct in te springen en deze te verwezenlijken. Zowel voor mannen als voor vrouwen.
Het onderscheidende hierbij is dat ik ook gespecialiseerd ben in het maken van haarwerken met kroeshaar en het werken met kinderen. Met en voor kinderen van alle leeftijden maak ik hele leuke en modieuze kapsels door te vlechten mbv gekleurd haar, highlights, kralen en/of elastiekjes. Zowel in de kinderen hun eigen haar of wanneer dit het geval is, in hun haarwerk (pruik). Hetgeen het dragen van een pruik voor het kind ineens een stuk laagdrempeliger kan maken en stoerder. Leuk en uitdagend om te maken en te dragen. Het zal voor kinderen een welkome blije afleiding zijn en ze houden er een leuk stoer kapsel aan over.
Ook wanneer uw haarwerk voor een speciale gebeurtenis, zoals een feest of verjaardag, er even anders uit moet zien (kleur, lengte en accessoires) is dit allemaal mogelijk. Zelfs voor bruidskapsels met haarwerken bent u bij mij aan het juiste adres.